Проучването на изследователския център “Тренд по поръчка на 24 часа за

...
Проучването на изследователския център “Тренд по поръчка на 24 часа за
Коментари Харесай

Най-ефективното наказание за пили шофьори

Проучването на изследователския център “Тренд ” по поръчка на " 24 часа "  за толерантността на българите към пияните шофьори стана доста вирулентно в обществените мрежи. Всякакви хора описват персоналния си опит с хора, използвали алкохол, които карат. Разказват се мемоари за това по какъв начин избрани категории - магистрати, таксисти, не се опасяват от наказания и карат пили на общо съображение. И по какъв начин си оферират услугите, тъй като никой не ги закачал.

Специално с магистратите има смяна, тъй като ги заплашва уволняване, с което губят компенсацията си от 10 магистратски заплати, в случай че изоставен. А това са доста пари. Магистратите към този момент не карат пили по този начин всеобщо, както бе преди няколко години.

Широкото разискване на тематиката демонстрира, че това събитие - избрани категории хора да се усещат с имунитет пред полицейската инспекция, съществува и до момента в който то не изчезне, колкото и да се стягат наказванията, постоянно ще съществува риск да пострадате от пийнал водач. Както доста пъти е ставало дума.

Не е въпросът в строгото наказване и всеобщите инспекции, а в неизбежността на наказването и неговата успеваемост. Очевидно санкциите не правят работа.

Но рискът да загубиш избрани привилегии и доста пари работи. Затова дано виновните хора да обмислят някаква такава мярка като опасността от уволняване на магистратите, която работи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР